U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Schriftlezingen van de dag


Elke dag krijg je in de liturgie twee lezingen uit de Bijbel, en op zondag drie lezingen. Deze schriftlezingen kunnen je helpen om voluit te leven vanuit het Woord van God. Hier vind je de link naar de website van 'Bijbelcitaat'.

Een heel rijke website omdat je er niet alleen de lezingen kan raadplegen maar ook wat achtergrond vindt over de heilige die gevierd wordt, je kan je inschrijven om elke dag een kort Bijbelcitaat te krijgen en er is bovendien nog een gebedshoekje waar je even tot rust kan komen. Deze website wordt echter niet geupdate in de maanden juli en augustus, vandaar het leesrooster daaronder waar je ook al de lezingen vindt voor de volgende weken en maanden.

 

Klik op de afbeelding van Bijbelcitaat om naar de website te surfen.Klik op de afbeelding van Bijbelcitaat om naar de website te surfen.

 

 Hieronder vind je de pagina van een heel mooie website van een Nederlandse parochie waar je ook veel kan vinden over de lezingen van de dag.