U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Matrix Energetics


 

 

Matrix Energetics (ME), ontdekt door dr. Richard Bartlett is een eenvoudige manier om te werken aan verandering en heling in jezelf toe te laten. ME werkt met de energiepatronen waar elke mens vaak onbewust in leeft en die bestaan uit informatievelden. Door een lichte aanraking en aandacht voor de zwakke plekken in ons lichaam kunnen negatieve energiepatronen omgevormd worden  tot positieve, met andere woorden: lichamelijke kwalen of verwondingen, emotionele kwetsuren, trauma’s of angsten kunnen geheeld worden. Bovendien worden mensen er blijer en rustiger van en voelen ze zich ook geheeld. 

 

Hoe werkt Matrix Energetics?

Moderne quantumfysici nemen aan dat de gehele materiële werkelijkheid is opgebouwd uit trillingen en golfpatronen, zoals licht en informatie. En dat alle mogelijkheden van verleden, heden en toekomst op dit moment beschikbaar zijn als mogelijke werkelijkheden. In ME wordt alles en iedereen gezien als bestaande uit licht en informatie. Een ziekte of aandoening is volgens dit inzicht dus een werkelijkheid die kan vervangen worden door een andere werkelijkheid, waarin je niet ziek bent/geen aandoening meer hebt. De heler focust zich op het informatieveld van de huidige realiteit (aandoening of ongewenste situatie) en transformeert deze door nieuwe informatievelden te openen. Dit brengt daadwerkelijk een verandering, en in vele gevallen een heling tot stand. ME heeft veeleer met een bewustzijnstoestand te maken dan met techniek.

Dr. Bartlett, die ME bijna toevallig ontdekte, is zo eenvoudig te zeggen dat hij zelf niet weet hoe ME precies werkt. Hij gelooft heel sterk in de Geest van God die door ons verlangen toegang krijgt in ons handelen. Het is in ieder geval de moeite waard om zijn boek: Matrix Energetics eens te lezen. In dit boek leert hij je om toegang te krijgen tot je creatieve genezingskracht. Deze principes vormen een poort naar het 'domein' van mogelijkheden, waarin je ogenblikkelijk aandoeningen kunt genezen, emoties kunt transformeren en mentale processen kunt veranderen. In het kwantumdomein is het namelijk mogelijk om jarenoude verwondingspatronen via een lichte aanraking en/of gefocuste intentie te vernaderen.

Wie een wetenschappelijke verklaring zoekt voor het wonder van ME, kan in de DVD The Living Matrix vernemen hoe dit alles steunt op recent wetenschappelijk onderzoek. Matrix Energetics werkt echt, je kan het alvast eens bij jezelf proberen. Valentijn Jaspers geeft er ook meer uitleg over op zijn website Gezondheid aanpakken. Deze jongeman uit Nederland geeft sessies hierover, ondermeer in Oss en in Breda.

Dokters, therapeuten of kinesisten die concreet met ME als behandeling willen gaan werken, vinden op de site  Touch of Matrix veel practische informatie.

In het Heede-Instituut in Duitsland worden sessies ME gegeven, maar dr. Bartlett beweert dat er in feite geen sessie voor nodig is.