U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Families op bezoek


Wij schrijven 31 augustus 2014. Een dag vol vreugde om de ontmoeting met onze familieleden. Alle zusters nodigden hun familie uit om een namiddag bij ons te vertoeven. Het werd een heus feest mede dankzij de vrijwilligers die druk in de weer waren om onze familieleden zo hartelijk te ontvangen.

 

Foto's: Tejo Kwaspen

 

We hebben eerst samen het avondgebed ter ere van de H. Clara gebeden. Daarna kregen de familieleden een rondleiding in ons klooster. Gelukkig hadden lieve mensen gezorgd voor tenten want ondanks wij de goede naam hebben te kunnen bidden voor mooi weer, goot het op die dag pijpenstelen. Maar dankzij de gezellige tenten, zo feestelijk gedekt, kon die regen de pret niet bederven, in tegendeel, de kinderen maakten er een gelegenheid van eens goed te douchen.

 

Veel aantrek had de frietkar die wij voor de gelegenheid in onze tuin besteld hadden. Heerlijke frietjes en snacks... voor ieder naar smaak!

 

Deze ontmoeting deed veel deugd en is zeker voor herhaling vatbaar! Dank aan al onze lieve familieleden die op de uitnodiging zijn ingegaan en aan allen die ons zo een warm hart toedragen!