U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Inleiding


 

 Moge de Heer je zegenen en je behoeden,

moge de Heer het licht van zijn gelaat
over je doen schijnen en je genadig zijn,
moge de Heer je zijn gelaat toewenden
en je vrede geven.

Zegen H. Franciscus ~ Numeri 6

 

Beste bezoeker van onze website, 

Hartelijk welkom! Wij waarderen het dat je de moeite neemt om een bezoek te brengen aan deze website en we hopen dat je hier iets mag proeven van de rijkdom van de spiritualiteit van Franciscus en Clara van Assisi. Een spiritualiteit die ons nauw aan het hart ligt, die we mogen leven in verbondenheid met zovele franciscaans geïnspireerde mensen. Wat wij je vooral toewensen is dat je hier iets mag vinden: de moeite waard om mee te nemen in je dagelijks leven!

Je kan doorheen het landschap van deze website een korte of langere wandeling maken. Je vindt er gevarieerde rubrieken waarin wij iets met jou willen delen van de spirit die ons leven bezielt.

 
De uitnodigingen voor liturgische feesten en vieringen die doorgaan in onze kapel, zijn niet alleen bedoeld als kennisgeving, maar vooral ook als uitnodiging om met ons te komen meebidden, -vieren, kijken en luisteren! Als je graag op onze uitnodigingen ingaat, dan volg je deze rubrieken best wat op. Deze website  is voor ons een handig medium om zoveel mogelijk mensen uit te nodigen want: 'hoe meer zielen, hoe meer vreugde' zegt het spreekwoord, dus: van harte welkom!

 

Mogen Franciscus en Clara van Assisi ook jou, die deze woorden leest, zegenen of om het met Clara's woorden uit te drukken: Onze Heer zij altijd met je en Hij geve, dat jij altijd met Hem bent!

Een genegen groet en wij wensen je hier van harte veel lees-, leer-, kijk- en luisterplezier toe!

 

 je zusters Clarissen, Sint-Truiden